X

Для доступу до архівного номеру журналу введіть, будь ласка, Вашу електронну адресу

Введіть ваш Email

X

Підписка на електронну версію журналу "Сучасна фармація"


Введіть ваше ім'я


Введіть ваше прізвище


Введіть вашу спеціальність


Введіть вашу спеціалізацію















Введіть ваш Email


Введіть ваш телефон

Телефон повинен містити код країни

наприклад: +380 99 999 9999


Введіть Область/місто/селище, де ви проживаєте


Введіть ваше місце роботи


КОНТРОЛЬ над емоціями під час війни. ЦЕ РЕАЛЬНО?

Чи загояться колись рани, завдані війною? Біль, страх, гнів та невизначеність — це той мінімум емоцій, що відчуває більшість з нас сьогодні. І, незважаючи на те, знаходитесь ви безпосередньо в епіцентрі бойових дій, чи ні — організм отримує велике фізичне та психічне навантаження.

Читати повністю »

27.11.2023 |

ДОППЕЛЬГЕРЦ® на варті осіннього гіповітамінозу у дорослих та дітей!

Осінь — це не просто чергова пора року, це справжнє випробування на міцність для багатьох із нас. І йдеться не лише про погану погоду та традиційний ріст захворюваності на застуду та грип. Осінь — це час, коли ми повертаємося до активного суспільного життя з усіма притаманними йому стресами. Діти йдуть до школи чи садочка, що зазвичай є джерелом стресу для малечі. Часто це призводить до швидкого перевтомлення малечі та нервових зривів. Втім, не обходять ці «випробування осені» і дорослих — нові проекти на роботі, чергові дедлайни та завдання «на вчора».

Читати повністю »

|

Клініко-діагностичні критерії та комплексна терапія телогенової алопеції у жінок

Однією з проблем дерматології в останні роки є алопеція (втрата волосся часткова, повна вроджена, набута), яка займає у структурі шкірної патології значне місце[1–5]. Красиве, блискуче та здорове волосся — прикраса кожної людини, стан якої залежить від функціонування нервової системи, від способу життя і, навіть, від кліматичних умов.

Читати повністю »

|

Юлія Клименюк: Соціальна відповідальність — головний закон життя Аптечної мережі 9-1-1

 

Аптека — заклад охорони здоров’я, який забезпечує людям можливість лікуватися. Під час війни виконувати цю місію не завжди просто, але Аптечна мережа 9-1-1 робить все можливе, щоб українці могли залишатися здоровими і мали можливість придбати ліки. На початок вересня 2023 року, попри втрати, працює 1448 аптек мережі — навіть на територіях, які знаходяться поруч із зонами бойових дій. Про все, що робить компанія для забезпечення потреб громадян під час повномасштабного вторгнення, наша розмова з директором з маркетингу Аптечної мережі 9-1-1 Юлією Клименюк. 

Читати повністю »

06.11.2023 |

Осiнь: Саме час сходити до гастроентеролога

Осінь — сезон загострення всіх хронічних захворювань, у тому числі й шлунково-кишкового тракту. Постійні зміни погоди, перепади атмосферного тиску та скорочення світлового дня. Усе це ну ніяк не сприяє гарному настрою і підвищенню працездатності. Ось і виходить, що людина постійно знаходиться у поганому настрої, відчуває себе втомленою і розбитою. Не дивно, що на цьому фоні відбувається загострення усіх хронічних недуг, у тому числі й органів шлунково-кишкового тракту.

Читати повністю »

01.11.2023 |