X

Для доступу до архівного номеру журналу введіть, будь ласка, Вашу електронну адресу

Введіть ваш Email

X

Підписка на електронну версію журналу "Сучасна фармація"


Введіть ваше ім'я


Введіть ваше прізвище


Введіть вашу спеціальність


Введіть вашу спеціалізацію















Введіть ваш Email


Введіть ваш телефон

Телефон повинен містити код країни

наприклад: +380 99 999 9999


Введіть Область/місто/селище, де ви проживаєте


Введіть ваше місце роботи


ЕКЗО-ТІФІН — швидкий та ефективний порятунок від грибкових уражень шкіри та нігтів

Грибкові захворювання (мікози) є одними із найпоширеніших інфекцій [1, 2]. За оцінками експертів, близько мільярда людей на планеті мають грибкові захворювання шкіри, нігтів і волосся [3, 4].

Читати повністю »

07.06.2021 |

СТИФІМОЛ ПЛЮС – досконалість, дарована природою

«Кілограми приходять без запрошення, а йдуть з відчайдушним супротивом» Мія Колуччі

Стиль, Фигура, Молодість ПЛЮС Здоров'я

Науково-технічний прогрес та досягнення сучасної медицини повністю змінили спектр проблем, з якими ще трохи більше сотні років тому стикалися наші предки. Сьогодні нам не потрібно полювати, щоб не загинути з голоду, а вакцинація та антибіотики скоротили смертність від інфекцій. Втім, збільшення тривалості життя спричинило нову проблему — епідемію неінфекційних захворювань. До них відносять рак, серцево-судинні захворювання, хронічні захворювання дихальної системи, психічні розлади, цукровий діабет (ЦД) та ожиріння [1].

Читати повністю »

|

Буденнi проблеми – надiйнi рiшення. Сучасний стан проблеми запорів

Напевно, немає на планеті Земля людини, яка б не зустрічалася з порушеннями функцій шлунково-кишкового тракту. Печія, здуття, метеоризм, зміни частоти і консистенції випорожнень, нудота і блювання — ось далеко не повний перелік проблем [1]. Однією з найбільш поширених патологій даного роду є запор.

Читати повністю »

|

Актуальні питання оптимізації вигодовування немовлят

Раціональне вигодовування, яке забезпечує здоров’я, оптимальний фізичний та психомоторний розвиток малюка як протягом першого року життя, так і в майбутньому, має на увазі не тільки відповідну віку якість харчування, а й правильну організацію процесу прийому їжі. В цьому сенсі, особливо для дітей перших місяців життя, суттєве значення має забезпечення правильного процесу смоктання молока. Особливості процесу смоктання багато в чому визначають ефективність споживання молока, формування щелепно-лицьового апарату дитини, стан шлунково-кишкового тракту, а недоліки смоктання можуть стати причиною функціональних захворювань травної системи.

Читати повністю »

|

Захисні властивості засобів рослинного походження для догляду за шкірою дитини

Резюме. В статті представлений науковий огляд медичної літератури, який присвячений аналізу проблеми захисту шкіри у дітей. Шкіра є бар’єром між внутрішнім і зовнішнім середовищем. Вона виконує багато важливих функцій, основною з яких є захист організму від шкідливих подразників, тому саме дбайливий догляд за шкірою допомагає зберегти її стан та здоров’я дитини в цілому. Наразі для покращення захисних функцій шкіри великого практичного значення має застосування кремів, масел та олій для дітей на основі натуральних рослинних речовин. Німецька марка засобів догляду за шкірою BÜbchen містить тільки натуральну сировину та чітко підібрані натуральні компоненти, які в синергетичній взаємодії діють безпечно і ефективно на шкіру дітей. Продукти цієї марки мають високу якість та універсальну ефективність.

Читати повністю »

|

ВИПРОСАЛ В® – сила природи проти болю в суглобах

Ураження кістково-м’язової системи — це понад 150 патологій, що вражають опорно-руховий апарат. Вони варіюються в широкому діапазоні: від гострих і короткочасних явищ — переломів, розтягнень і вивихів — до довічних порушень, що супроводжуються постійним зниженням функціональних можливостей і інвалідністю. Порушення і хвороби кістково-м’язової системи зазвичай характеризуються больовими відчуттями (нерідко постійного характеру), зниженням рухливості та функціональних можливостей в цілому, що обмежує здатність людини до трудової діяльності.

Читати повністю »

|