X

Для доступу до архівного номеру журналу введіть, будь ласка, Вашу електронну адресу

Введіть ваш Email

X

Підписка на електронну версію журналу "Сучасна фармація"


Введіть ваше ім'я


Введіть ваше прізвище


Введіть вашу спеціальність


Введіть вашу спеціалізацію















Введіть ваш Email


Введіть ваш телефон

Телефон повинен містити код країни

наприклад: +380 99 999 9999


Введіть Область/місто/селище, де ви проживаєте


Введіть ваше місце роботи


«Чарівний світ фармації» від НФаУ – школярам Харкова

Від вересня 2023-го року метрополітен Харкова є осередком такого непересічного явища як метрошкола. Задля компенсації освітніх втрат у ньому були створені справжні класи й відбувається звичний та комфортний освітній процес. НФаУ долучився до нього із унікальними та корисними заняттями на теми чарівного світу фармації.

Читати повністю »

25.01.2024 |

Щорічний конкурс професіоналів фармацевтичної галузі україни

 

7-го листопада 2023 року в Українському домі відбулась 23-я (та перша з початку повномасштабного вторгнення) церемонія нагородження щорічного конкурсу професіоналів фармацевтичної галузі України «Панацея», ведучим якої став відомий телеведучий Тимур Мирошніченко. 

Читати повністю »

17.01.2024 |

Понад 35 мільйонів на благодійність – як мережа аптек «Подорожник» допомагає країні

 

З початку повномасштабної війни найбільша мережа аптек України «Подорожник» перерахувала на благодійну допомогу понад 35 мільйонів гривень. У роботі мережі благодійні ініціативи займають важливе місце. Адже «Подорожник» – це соціально відповідальна компанія, яка дбає про здоров’я громадян і робить свій внесок у майбутнє. 

Читати повністю »

|

Мережа аптек «Бажаємо здоров’я»

Мережа аптек «Бажаємо Здоров’я» — одна з найпотужніших в Україні. Вона нараховує більше 1100 аптек, в яких працює понад 4200 працівників. За час від початку повномасштабного вторгнення постраждало 219 аптек. Наразі 73 аптеки знаходяться на окупованій території та там, де ведуться активні бойові дії. На сьогодні відновили роботу 107 аптек. 

Читати повністю »

|