X

Для доступу до архівного номеру журналу введіть, будь ласка, Вашу електронну адресу

Введіть ваш Email

X

Підписка на електронну версію журналу "Сучасна фармація"


Введіть ваше ім'я


Введіть ваше прізвище


Введіть вашу спеціальність


Введіть вашу спеціалізацію















Введіть ваш Email


Введіть ваш телефон

Телефон повинен містити код країни

наприклад: +380 99 999 9999


Введіть Область/місто/селище, де ви проживаєте


Введіть ваше місце роботи


АВАНАЛАВ – швидке та ефективне рішення найінтимнішої проблеми


Згідно з Всесвітньою організацією охорони здоров’я, сексуальність це один з головних аспектів людської сутності упродовж усього життя. Сексуальність переживається і виражається в нашій самооцінці, думках, бажаннях, установках, цінностях, діях, ролях, здатності встановлювати, підтримувати і зберігати стосунки, переживати такі почуття, як любов, біль і печаль. Це те, що пронизує і наповнює практично кожен момент нашого життя.

Читати повністю »

30.12.2021 |

Інновації на фармацевтичному ринку. ACINO представляє першу в Україні дієтичну добавку на основі медичних грибів

Наприкінці 2021 року швейцарська фармацевтична компанія ACINO в Україні представила інноваційний продукт власної розробки та виробництва – #ЦЕГРИБИ® Brain Booster.

Читати повністю »

|

Німецька компанія WALA — цінна скарбниця антропософських лікарських засобів від багатьох недуг

Антропософська медицина — це юридично визнана інтегративна медицина, в якій практикуються лікарі у 60 країнах світу. Вона є офіційно визнаним методом лікування у  багатьох країнах Європи — Німеччині, Австрії, Швейцарії, що цілісно підходить до лікування людини. Вона розглядається не як альтернатива класичній медицині, а як доповнення до неї.

Читати повністю »

|

Ефекти діючих речовин Імунофлазід®

З настанням холодної пори року створюються сприятливі умови для поширення збудників гострих респіраторних вірусних інфекцій, що призводить до зростання рівня захворюваності на ці інфекції, а також виникає загроза епідемії грипу. Профілактика та лікування цих захворювань мають важливе практичне та соціальне значення.

Читати повністю »

|

Як швидко та безпечно впоратися з тривожними розладами та коригувати розлади серцево-судинної системи на початковому етапі

Пацієнт 27 років на прийомі у кардіолога скаржиться на болі в грудній клітці, відчуття задухи, прискорене серцебиття, запаморочення, відмічає 1–2 приступи на тиждень. Вважає себе хворим чотири місяці. Вперше відчув погіршення самопочуття після нервового перенапруження на роботі. Попередній прийом у сімейного лікаря та невролога не виявив ніяких соматичних порушень, після інструментального дослідження кардіологом було виключено патології серцево-судинної системи, які могли б бути причиною такого стану. Пацієнт не вірить лікарям і вважає себе хворим на тяжку форму серцевого захворювання.

Читати повністю »

|