X

Для доступу до архівного номеру журналу введіть, будь ласка, Вашу електронну адресу

Введіть ваш Email

X

Підписка на електронну версію журналу "Сучасна фармація"


Введіть ваше ім'я


Введіть ваше прізвище


Введіть вашу спеціальність


Введіть вашу спеціалізацію















Введіть ваш Email


Введіть ваш телефон

Телефон повинен містити код країни

наприклад: +380 99 999 9999


Введіть Область/місто/селище, де ви проживаєте


Введіть ваше місце роботи


ДЕЗАДАПТАЦИЯ как фактор постинфекционной астении в современных реалиях

Организм человека — это уникальная саморегулирующаяся система, способная поддерживать свою жизнеспособность в изменяющихся условиях окружающей среды за счет широкого спектра его адаптационных механизмов. 

Читати повністю »

26.04.2020 |

Корпорація «Юрія-Фарм» отримала і обробила понад 120 запитів від лікарень про надання допомоги

01 квітня 2020 року. «Юрія-Фарм» отримала та обробила понад 120 звернень про надання матеріальної допомоги від головних лікарів опорних лікарень з усієї території України. Опорні лікарні — це ті лікарні, які були визначені Міністерством охорони здоров'я та обласними органами влади для надання допомоги та госпіталізації людей із захворюванням на Covid-19. Читати повністю »

25.04.2020 |

Фармацевти завжди на варті людського здоров’я, навіть коли при цьому ризикують своїм

Сьогодні, в час коли весь світ мобілізувався у боротьбі з пандемією, аптечна галузь опинилась на передовій. Аптеки, розпорядженням КМУ,  були віднесені до об'єктів критичної інфраструктури, яким були зобов'язані працювати задля забезпечення людей ліками, засобами індивідуального захисту,дезрозчинами тощо.   І тоді, коли всі ЗМІ говорять про героїзм медиків, що борються з поширенням Covid-19 (безперечно низький всім за це уклін), про фармацевтів чомусь незаслужено мовчать. Читати повністю »

22.04.2020 |

Асоціація AMOMD™ проти запровадження державного цінового регулювання на медичні вироби на час дії карантину

30 березня 2020 року на позачерговому засіданні Верховної Ради України було прийнято низку Законів України, у тому числі Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-2019)» (реєстраційний № 3275 від 29.03.2020, далі по тексту — Закон). Читати повністю »

20.04.2020 |

Гідрокортизон-ПОС – потужний аргумент у лікуванні неінфекційних запальних захворювань ока

Дискомфорт, почервоніння, свербіж, відчуття «піску» та утворення невеликих вузликів по краях повік — саме з такими симптомами пацієнти найчастіше звертаються до лікаря офтальмолога. Ці неприємні прояви зазвичай є ознаками запального ураження переднього відрізку ока, що супроводжує такі захворювання як кон’юнктивіт, блефарит, «ячмень» та халязіон. Зважаючи на вкрай високу поширеність даних патологій, а також значне зниження якості життя пацієнтів, що страждають на них, поговоримо про цю тему детальніше. Читати повністю »

01.04.2020 |