X

Для доступу до архівного номеру журналу введіть, будь ласка, Вашу електронну адресу

Введіть ваш Email

X

Підписка на електронну версію журналу "Сучасна фармація"


Введіть ваше ім'я


Введіть ваше прізвище


Введіть вашу спеціальність


Введіть вашу спеціалізацію















Введіть ваш Email


Введіть ваш телефон

Телефон повинен містити код країни

наприклад: +380 99 999 9999


Введіть Область/місто/селище, де ви проживаєте


Введіть ваше місце роботи


23-25 травня 2023 року у Львівському палаці мистецтв відбудеться XXVII Львівський медичний Форум та XXVII медична виставка «ГалМЕД»

Форум та виставка – це один з найбільших спеціалізованих проектів України, які представляють сучасне медичне та реабілітаційне обладнання, фармацевтичні препарати, вироби медичного призначення, сучасні методики лікування, новітні технології.

Читати повністю »

20.02.2023 |

ПРОБІЗ® Імуно – природній захист організму

Прості істоти зустрічаються частіше, ніж складні організми. На Землі живуть мільярди людей, і ми вважаємо, що це дуже багато, поки ми не згадаємо, що звичайна колба може вмістити бактерій в десять і навіть в сто разів більше.
Майкл Крайтон

 

Наш організм — окремий всесвіт. В ньому поєднується сила та здатність до боротьби у різних умовах. Колись ми перемогли натуральну віспу, вперше зустрілися з вірусами SARS та MERS, а зараз вчимося жити в нових умовах, які диктує нам пандемія COVID-19. Постійне протистояння інфекційним захворюванням, боротьба за виживання з вірусами і бактеріями — все це невпинно говорить про те, що актуальність цих форм життя лише росте. Вони маскуються, стають резистентними до ліків, мутують та кожного разу забирають сотні та мільйони життів. Наша захисна зброя проти агресивних форм життя — імунітет.

Читати повністю »

19.02.2023 |

НЕ ВСІ НПЗП ОДНАКОВІ. ФОКУС НА ЦЕЛЕБРЕКС®!

«Болю не уникнути, але страждати від нього не обов’язково»

Буддійська мудрість

 

Біль — найбільш тяжкий прояв 90 % усіх захворювань і патологічних станів, що спричиняє тяжкі страждання, інвалідизацію й порушення соціальної адаптації у сотень мільйонів жителів Землі. Постійне збільшення числа осіб, які відчувають виражений і тривалий біль, є однією з найбільш серйозних, глобальних проблем сучасного суспільства. Насамперед, це пов’язано з широкою поширеністю захворювань суглобів і хребта, основним проявом яких є скелетно-м’язовий біль. Масштаб цієї проблеми важко переоцінити: за даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, до 2 млрд жителів Землі періодично або постійно відчувають біль.

Читати повністю »

|