X

Для доступу до архівного номеру журналу введіть, будь ласка, Вашу електронну адресу

Введіть ваш Email

X

Підписка на електронну версію журналу "Сучасна фармація"


Введіть ваше ім'я


Введіть ваше прізвище


Введіть вашу спеціальність


Введіть вашу спеціалізацію















Введіть ваш Email


Введіть ваш телефон

Телефон повинен містити код країни

наприклад: +380 99 999 9999


Введіть Область/місто/селище, де ви проживаєте


Введіть ваше місце роботи


Міжнародна конференція «Український Фармацевтичний Ринок»

Міжнародна конференція «Український Фармацевтичний Ринок»

Ukrainian Pharma Inspiration Awards
24-25 травня 2022 року
Київ, Україна + онлайн

Компанія Global Pharmaceutical Leaders' Club запрошує до участі в Міжнародній конференції “Український фармацевтичний ринок”, яка відбудеться 24-25 травня 2022 року в м.Київ.

Читати повністю »

13.02.2022 |

Зіпелор – препарат вибору для лікування запальних процесів горла та ротової порожнини

Кому з нас не знайомі такі симптоми як біль у горлі та ротовій порожнині? Напевне, всім. Біль у горлі — надзвичайно поширена патологія, яка заставляє пацієнтів звертатися за допомогою до лікарів загальної практики, вузьких спеціалістів, а також займатися самолікуванням. Ця скарга домінує при гострих інфекційних захворюваннях ротоглотки таких як фарингіт і тонзиліт, а також супроводжує неспецифічні інфекції верхніх дихальних шляхів або гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ).

Читати повністю »

12.02.2022 |

Як підтримати імунітет дитини в період застуди?

З настанням холодів більшість батьків занепокоєні щодо частих захворювань на ГРВІ у своїх дітей. Здається, що боротьба з застудою нескінченна. Як тільки закінчується одна інфекція — починається інша. Будь-які люблячі батьки будуть хвилюватися за стан здоров’я своєї малечі, що призводить до постійних візитів як до лікаря, так і до аптеки.

Читати повністю »

|

Імунологічні підходи до терапії постковідного синдрому

Після двох років пандемії на COVID-19 — важкого гострого респіраторного синдрому, викликаного новим коронавірусом (SARS-CoV-2), більшість зусиль медичної світової спільноти спрямована на контроль росту захворюваності та лікування гострої форми цього захворювання. Однак у багатьох реконвалесцентів виникають довготривалі розлади здоров’я, які отримали назву Постковідний синдром і ці пацієнти часто лишаються без належної медичної допомоги [1–4].

Читати повністю »

|

ReO вода – помічник для здорового травлення

 

З розладами шлунково-кишкового тракту (ШКТ) хоча б раз у житті стикалася кожна людина. Традиційні страви української кухні, на жаль, не завжди відповідають правилам здорового харчування. Смажена та жирна їжа, в’ялені м’ясо та риба, салати з майонезним соусом стали традиційними ставами для українців. Надмірне споживання таких страв може стати причиною появи неприємних симптомів зі сторони ШКТ і навіть призвести до отруєння. Скарги при цьому варіюються від легкого дискомфорту чи відчуття переповнення до будь-яких неприємних болю, печії, нудоти та діареї. Втім, цього можна легко уникнути.

Читати повністю »

|